Според лидера на Възраждане най-вероятно отиваме на нови избориВъзраждане няма да

...
Според лидера на Възраждане най-вероятно отиваме на нови избориВъзраждане няма да
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Готови сме със свой състав на кабинет

Според водача на „ Възраждане ” най-вероятно отиваме на нови избори

" Възраждане " няма да взе участие в контактната група, препоръчана от водача на ГЕРБ Бойко Борисов. Това съобщи ръководителят на партията Костадин Костадинов и добави, че е подготвен да опита да сформира държавно управление с третия мандат, предава

" Единственият мандат, който " Възраждане " ще поддържа, е мандатът на " Възраждане ". " Възраждане " е подготвена със собствен състав на кабинет. " Възраждане " е подготвена да вземе третия мандат, в случай че несъмнено, президентът реши това нещо ".

Партията е подготвена е подготвена да излъчи своя контактна група, която да води договаряния с парламентарно показаните партии:

" Останах извънредно учуден от състава на преговорния екип, който е избран Честно казано, много ме развесели, само че това, което ние ще направи пък на собствен ред е да дадем един преговорен екип, с който да стартираме диалози с всички останали политически сили в Народното събрание във връзка с най-важния въпрос към сегашния миг за влизането на България в еврозоната ".

Междувременно конференцията, която беше планувана за 10:00 часа, беше анулирана от Костадин Костадинов.

Още в самото начало той прикани медиите " Дневник ", " Капитал ", " Медиапул " и " Клуб Z " да изоставен залата в Българска телеграфна агенция, тъй като са " жълта преса, финансирана от чужбина ". Това не се случи и водачът на " Възраждане " напусна, след което беседва с представители на медиите извън.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР